Luka Raco usred HAOSA u Grčkoj: Izabrao sam najgori trenutak da budem ovde

Izvor: Story, 25.Jul.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Raco usred HAOSA u Grčkoj: Izabrao sam najgori trenutak da budem ovde

Stravični požari koji su zahvatili Grčku odneli su mnogo žrtava, a u centru zbivanja, u Atini, se trenutno nalazi i popularni srpski glumac Luka Raco. Kada je krenuo na put, Luka nije slutio da će se dogoditi ovakva nesreća. Srećom, on je na sigurnom i udaljen je od mesta na kome bukti vatra. – Izabrao ... The post Luka Raco usred HAOSA u Grčkoj: Izabrao sam najgori trenutak da budem ovde appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Luka Raco na odmoru u Atini: Izabrao sam najgori trenutak da dođem ovde

Izvor: Prva.rs, 26.Jul.2018, 08:48

Luka je objavio na Instagramu sliku sa Akropolja. On se trenutno nalazi u glavnom gradu Grčke koja i danas žali za svim nastradalim u stravičnom požaru koji je zahvatio Atinu.. Uz fotografiju Luka je ostavio sledeću poruku:. . "Izabrao sam najgori trenutak da posetim jedno od najlepših istorijskih...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.