Letovanje u Paraliji za 159 evra

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje u Paraliji za 159 evra

Ako još uvek želite da odete na more, ali po cenama koje važe za predsezonu, portal "Superodmor.rs" je pripremio specijalnu ponudu za Vas - deset dana u Paraliji (Grčka), sa smeštajem i prevozom, po ceni od 159 evra po osobi.

Polazak je predviđen za 30. jun, a ponuda važi sa sve one koji tokom današnjeg dana na portalu "Superodmor.rs" rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je obezbeđen u vili "Dafni" koja se nalazi u glavnoj ulici u ovom gradu.

Paralija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedno od najposećenijih letovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Ono što je karakteristično jeste da se na ulicama ovog mesta stalno čuje srpski jezik, bilo da ste na plaži, uličnoj tezgi, prodavnici ili butiku u kome se prodaju bunde.

Paralija podjednako privlači turiste i sa plitkim ali i sa dubokim džepom, jer nudi sve moguće vrste smeštaja, od privatnih soba do luksuznih hotela. Ovom gradniću ne manjka ni mesta za šoping, što u samom mestu, što u okolini. Ukoliko imate automobil, ni Solun nije baš daleko.

Pesak na plaži u Paraliji je izuzetno mekan i beo, bez imalo šljunka. Ova plaža ima plavu zastavicu, što znači da je voda kristalno čista, a boravak na plaži bezbedan. Više o ponudi možete pogledati OVDE.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.