Lepa vest: Supruga Nikole Pekovića ponovo u drugom stanju

Izvor: Svet, 26.Sep.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa vest: Supruga Nikole Pekovića ponovo u drugom stanju

Nakon gubitka bebe, supruga slavnog košarkaša Nikole Pekovića ponovo je trudna, pa će u martu sledeće godine na svet doneti naslednika ili naslednicu.
Kako Kurir piše, tu radosnu informaciju Nikola je nedavno podelio sa svojim najbližima.
“Prvo je roditeljima saopštio prelepe vesti. Nikola i Violeta otišli su posle svadbe sa kumovima na odmoru u Grčku. Zakupili su luksuznu kuću na Halkidikiju, a po povratku u Srbiju saznali su da je Violeta ponovo trudna”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kaže izvor blizak porodici Peković.

Nikolina supruga je početkom ove godine bila u drugom stanju, ali nažalost, tada je izgubila bebu. To saznanje palo je izuzetno teško i Nikoli i Violeti, ali ih ujedno učinilo još jačim u nameri da dobiju naslednike.
“Početkom avgusta su zajedno otišli u Ameriku i tamo će boraviti u narednom periodu. Nikola će se oporavljati od povrede zbog koje verovatno propušta celu sezonu, dok će Violeta održavati trudnoću uz pažnju najboljih tamošnjih lekara”, zaključuje izvor.
Njih dvoje su stupili u brak ovog leta na gala venčanju koje su organizovali u Bečićima. Razne priče koje su se za vreme njihove veze pojavljivale u javnosti nisu uticale na ljubav slavnog košarkaša i osam godina starije doktorke iz Pljevalja.

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepa vest: Supruga Nikole Pekovića ponovo u drugom stanju

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2016

Nakon gubitka bebe, supruga slavnog košarkaša Nikole Pekovića ponovo je trudna, pa će u martu sledeće godine na svet doneti naslednika ili naslednicu...Kako Kurir piše, tu radosnu informaciju Nikola je nedavno podelio sa svojim najbližima...“Prvo je roditeljima saopštio prelepe vesti. Nikola...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.