Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 09:27

LUDI TIKET (-), utorak, 866.201 dinara: Pazarac i sujeverje

Grci su krivi, i taj prokleti 13. par…

Da li je pametno odigrati 13 parova? Igrač koji je baš to učinio juče na uplatno-isplatnom mestu Novi Pazar 3, ima puno pravo da prokune Apolon iz Smirne koji nije bio kadar da postigne taj jedan pogodak u prvom poluvremenu zbog koga je na kraju krajeva i pala moćna kvota 11.549,35!

Da je prošao tiket, bio bi apsolutni hit, uz obeležje igre 1TM1 1+, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao što vidite dobitno zvučala na 12 mesta. Eto, listić je pao na 13. paru, pa smo ne zbog sujeverja, već zbog benefita “NAPLATI PROMAŠAJ” morali da intervenišemo. Igraču je na ruke isplaćeno 5.000 dinara utehe, a žal, kao žal… Sigurni smo da je ostao, ali nadamo se da neće dugo trajati, kao i da će se o tipovanjima ovog igrača tek pričati.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.