LETOVANJE U GRČKOJ ZA SRBE PO 50 ODSTO MANJOJ CENI? Korona nije uništila sve mogućnosti za more i leto

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 17:14

LETOVANJE U GRČKOJ ZA SRBE PO 50 ODSTO MANJOJ CENI? Korona nije uništila sve mogućnosti za more i leto

Ako ne verujete da je to moguće, možete i sami otići i proveriti

Prilično je nezgodno neko grčko ostrvo okarakterisati kao najlepše ili najinteresantnije, jer je svako od njih zanimljivo na svoj način. A turisti iz celog sveta su opravdano opčinjeni grčkim ostrvima.

Iako su ranije mnoga od njih vrvela od turista, ove godine je situacija ipak nešto drugačija. Ne može se osporiti da su stanovnici ove zemlje svesni da će se ove sezone pre oslanjati na domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turizam, uprkos činjenici da Grčka polako otvara svoje granice i za turiste iz drugih zemalja.

Nije jednostavno izdvojiti najlepše grčko ostrvo, ali je sasvim digurno da je jedno od ostrva iz grupacije Dodekaneza posebno interesantno turistima iz celog sveta.

Arhitektura ovog ostrva je posebno interesantna, ali i ostaci srednjevekovnog dvorca, te čuvena Plava pećina, koja je jedan od simbola Kasteloriza.

Nije bez razloga baš ovo ostrvo čuveni "National Geographic" proglasio prošle godine jednim od 8 skrivenih blaga na području cele Evrope.

Želeći da i ove godine imaju zadovoljavajuću posetu turista iz celog sveta, pružaoci usluga smeštaja, ali i ugostitelji na Kastelorizu nude brojne popuste. Oni se kreću u rasponu od 20 do čak 50 odsto, a sve u zavisnosti od dužine boravka i tipa odmora.

Samo ovog leta će biti uvedena potpuno besplatna brodska linija između ostrva Rodos i Kasteloriza, koja će saobraćati 3 puta nedeljno. A izlet sa Rodosa će biti naplaćivan 50 % manje nego inače.

Pa, ako i dalje ne verujete da je to moguće, možete i sami otići i proveriti. Bez ikakve sumnje, ostrvom Kastelorizo ćete biti oduševljeni.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.