Izvor: Blic, 09.Mar.2024, 19:33

LETOVALIŠTE SMRTI U ovom mestu ljudi misteriozno umiru, a Stefani je poslednja u nizu: Pila je piće pored bazena, sutradan su je NAŠLI MRTVU (FOTO)

Amerikanka Stefani Smit pijuckala je mohito sa jagodama pored bazena i uživala u večeri u karipskom odmaralištu sa pet zvezdica. Trebao je to da bude odmor iz snova, sledećeg dana se ukrcala u avion i ubrzo je počela da se grči. Pre nego što je avion uspeo da sleti, 41-godišnja Smit je već bila mrtva.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"POČELA JE DA SE GRČI, U SLEDEĆEM TRENUTKU JE BILA MRTVA": Iznenadna smrt majke dvoje dece zbunila je sve, "Imala je sve u životu" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024

Nije imala zdravstvenih problema...Amerikanka Stefani Smit pijuckala je mohito od jagoda pored bazena i uživala u večeri u karipskom letovalištu sa pet zvezdica. Sledećeg dana se ukrcala u avion. Ubrzo je počela da se grči. Pre nego što je avion uspeo da sleti, 41-godišnja Stefani je već bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.