LAGALA ME DA SU RASKINULI, VODIO SAM JE U GRČKU! Zadrugarkin dečko SAZNAO ZA PREVARU, nastao haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 21:39

"LAGALA ME DA SU RASKINULI, VODIO SAM JE U GRČKU!" Zadrugarkin dečko SAZNAO ZA PREVARU, nastao haos

Švaler progovorio!

Nakon šokantnog saznanja da je Anastasija Stanojević Palčica završila sa bivšim dečkom Albertom Galorinijem, on se oglasio za "Republiku" i otkrio kakav se zapravo haos desio na moru.

Alberto navodo da je Palčica prevarila Marka Petruševića Petrućija sa njim, te da ga je lagala sve vreme dok su bili na odmoru.

U izjavi za "Republiku", Alberto je ispričao šta se zapravo dešavalo tokom boravka na moru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Izbio je stvarno haos, ja nisamm mogao da verujem šta se dešava i na šta je devojka spremna. Mene je sve vreme folirala, lagala, svih šest dana, koliko smo bili na moru, vodio sam je u Grčku. Ja sam je odveo, jer mi je ona rekla da su raskinuli, ali ipak nisu, ja nisam ni znao da su oni i dalje imali zajedničku fotografiju na Instagram profilu. Kada sam saznao da je ona i dalje sa Petrućijem, da ga je prevarila sa mnom, tu je izbio haos i svađa, ja sam se odmah pokupio i vratili smo se za Srbiju, nisam više hteo da budem tu sa njom - rekao je Alberto.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.