Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2022, 14:38

Kuća u Grčkoj 55.000 €, stan na pedalj od mora jeftiniji od srpske garsonjere

Dok cene nekretnina u Srbiji divljaju poslednjih meseci, one u Grčkoj gotovo su neverovatne. Tako se kuće sa placem u zemlji maslina i bogova mogu naći i za 55.000 evra, a apartmani sa sve obezbeđenim parking mestom, za 39.000 evra, pa i manje.
Društvene mreže prepune su oglasa o prodaji nekretnina na samoj obali mora u Grčkoj, a osim detaljnog opisa, vlasnici su ponudili i fotografije svih prostorija nekretnine koju prodaju, piše Kurir.
U jednom takvom oglasu za na prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je kuća u malom prigradskom naselju Nea Epivates, nedaleko od Soluna. Kuća ima 70 kvadratnih metara, od plaže je udaljena samo 800 metara i nalazi se na placu od 500 kvadratnih metara. Kako se u oglasu navodi, nekretnina je u odličnom stanju, a uz nju idu i parking i dodatna prostorija za korišćenje.
Kuća se sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom, kupatilom i galerijom od oko 30 kvadrata i košta 54.000 evra.
Stan u Haniotiju 55.000 evra U grupi „Grčka top house“ stan u Hanotiju na 200 metara od mora prodaje se za 55.000 evra. Nekretnina od 40 kvadratnih metara nalazi se na drugom spratu, poseduje spavaću sobu, dnevnu sa kuhinjom, kupatilo i terasu sa pogledom na susednu zgradu i šetalište.
Još jeftiniji je apartman u Leptokariji. Naime, prema opisu iz oglasa, apartman od 25 kvadrata u novogradnji prodaje se za 39.000 evra. Ta nekretnina nalazi se u prizemlju, ima terasu i udaljena je samo 800 metara od plaže.
Stan od 50 kvadrata, sa pogledom na Solun na prodaju je po ceni od 65.000 evra. Kako je u oglasu navedeno, stan se nalazi u ulici Egnacija, na 9. spratu, ima dve sobe, kuhinju, kupatilo i veliku terasu za uživanje i odličan je za izdavanje kao i za stalni boravak.
Na Lefkadi kuća za 30.000 evra Na poznatim grčkim za oglašavanje nekretnina na prodaju, mogu se pronaći nekretnine i za 30.000 evra. Takva jedna nalazi se na Lefkadi. Kuća ima 65 kvadratnih metara, a prema opisu iz oglasa ima samo jednu sobu.
U oglasu nema opisa kao ni fotografija koje bi opisale unutrašnje stanje nekretnine, ali je naglašeno da se radi o staroj gradnji, napravljenoj 1960 godine. Ono što je posebno primamljivo, nekretnina se nalazi na placu od 130 kvadratnih metara.
Izvor: Kurir
Bajkovite kuće u Italiji koje se prodaju za 1€ ipak nisu tako jeftine, ovo su pravi troškovi!

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.