Kritikuju je da fotošopira slike, te da uživo nije ista osoba: E, pa uživo je žena avion FOTO

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 18:46

Kritikuju je da fotošopira slike, te da uživo nije ista osoba: E, pa uživo je žena avion FOTO

Bivša članica popularne grupe dvehiljaditih "The Pussycat Dolls" Nikol Šerzinger (44) nedavno je uslikana na odmoru u Grčkoj.

Kako prenose strani mediji, Nikol vrele letnje dane provodi na plaži, a društvo joj pravi dugogodišnji partner, a od nedavno i verenik - bivši ragbista Tom Evans (38).

Paparaci željni najnovijih fotografija budućih supružnika uslikali su Nikol u šarenom bikiniju, a ona se nije libila da svetu pokaže zavidnu figuru. Iako često doživljava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kritike na račun svojih fotografija na društvenim mrežama, da su previše fotošopirane, te da je neprepoznatljiva uživo - najnovije fotke uživo pričaju svoju priču.

Kako se vidi, Nikol Šerzinger je "žena avion", a godine su samo broj za popularnu pevačicu. Zdrav život, izbalansirana ishrana, kako je jednom rekla ova lepotica, i fizička aktivnost očuvali su njen duh i telo.

Podsetimo, Nikol Šerzinger je jednom prilikom objasnila i kako izgleda njena dnevna rutina od koje retko kada odstupa. Ne odriče se nezdravih namirnica, ali ih jede u umerenoj količini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.