Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 18:30

Kovačević ponovo u Olimpijakosu na novoj funkciji

Olimpijakos će na mesto sportskog direktora kluba vratiti Darko Kovačević. Naslediće Portugalca Pedra Alveša.
Jedan od najbližih saradnika biće mu Kristijan Karembeu, koji je već duže vremena u klubu.
Tim iz Pireja je u nezavidnom položaju,  četvrti je u grčkom šampionatu, sad evet bodova manje od vodećeg PAOK-a, crveno-beli u leđa gledaju još AEK-u i Panatinaikosu.
Olimpijakos će u plej-ofu za osminu finala Lige konferencije igrati protiv mađarskog Ferencvaroša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Olimpijakos je eliminisan iz Kupa Grčke, i to od ljutog rivala Panatinaikosa.
Kovačević se od fudbala oprostio upravo u Olimpijakosu, a od 2010. godine u ovom klubu radi kao funkcioner. Bio je glavni skaut kluba. Vratio se 2017. kad je postao Marinakisov savetnik za sportska pitanja.
Posle angažmana u Fudbalskom savezu Srbije i ostavke koju je dao zbog debakla u Ukrajini, Kovačević se v

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.