Kontrola kapitala na snazi još najmanje dva mjeseca

Izvor: Capital.ba, 11.Jul.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola kapitala na snazi još najmanje dva mjeseca

ATINA, Kontrola kapitala koja je uvedena grčkim bankama ostaće na snazi još najmanje dva mjeseca, rekao je danas grčki ministar ekonomije Jorgos Statakis. On je naveo da bi do otvaranja banaka moglo da dođe već naredne sedmice ako bude postignut sporazum sa kreditorima ovog vikenda. „Međutim, druge restrikcije o podizanju sredstava i izvozu valute ostaće i dalje na snazi“, rekao je Statakis.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Grčka: Kontrole kapitala najmanje još dva meseca

Izvor: Blic, 11.Jul.2015

Kontrole kapitala koje su nametnute grčkim bankama ostaće na snazi najmanje još dva meseca, izjavio je danas grčki ministar ekonomije Jorgos Statakis, dok ministri finansija evrozone na sastanku u Briselu razgovaraju o zahtevu Atine za dobijanje novog paketa pomoći...Statakis je rekao Grčkoj televiziji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.