Konjima prenosili marihuanu u Grčku

Izvor: B92, 19.Feb.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konjima prenosili marihuanu u Grčku

Tirana -- Albanska policija zaplenila je granici s Grčkom 253 kilograma marihuane i uhapsila sedam osoba.

Krijumčari koji su konjima prenosili drogu, bili su nadomak planinske granice sa Grčkom kada su ih graničari primetili, saopštila je albanska policija.

Prema prvim rezultatima istrage marihuana je kupljena u Lazaretu, 200 kilometara južno od Tirane, u oblasti gde se indijska konoplja masovno gaji van kontrole albanskih vlasti.

Prema stranim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policijskim izveštajima, Albanija je glavni snabdevač Evrope marihuanom.

Od decembra albanska policija je zaplenila više od jedne i po tone marihuane namenjene Grčkoj i Italiji.

Mada lokalne vlasti tvrde da svake godine unište između 70.000 i 100.000 biljki kanabisa, ima oblasti koje su van kontrole vlasti.

Italijanski tužilac Kataldo Mota iz Uprave za borbu protiv mafije na jugu Italije ocenio je tokom nedavne posete Tirani da Albanija proizvodi najmanje dvadeset tona marihuane godišnje.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci "travu" prenosili na konjima

Izvor: Mondo, 19.Feb.2012

Albanska policija je danas na granici s Grčkom zaplenila 253 kilograma marihuane na putu za Grčku i uhapsila sedam ljudi.

Nastavak na Mondo...

Četvrt tone marihuane na konjima

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Feb.2012

Albanska policija je u nedelju na granici s Grčkom zaplenila 253 kilograma marihuane i uhapsila sedam ljudi koji su drogu prenosili na konjima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Na konjima iz Albanije nosili četvrt tone marihuane za Grčku

Izvor: Blic, 19.Feb.2012

Albanska policija je danas na granici s Grčkom zaplenila 253 kilograma marihuane na putu za Grčku i uhapsila sedam ljudi...Krijumčari koji su konjima prenosili drogu, bili su nadomak planinske granice sa Grčkom kada su ih graničari primetili, piše u saopštenju albanske policije...Prema prvim rezultatima...

Nastavak na Blic...

Na konjima švercovali marihuanu

Izvor: Radio 021, 19.Feb.2012

Albanska pogranična policija uhapsila je sedam osoba koje su na konjima pokušali da prokrijumčare više od 250 kilograma kanabisa u Grčku, saopštila je policija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.