Kočijaš išibao konja do smrti: Građani Krfa danas protestuju VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 13:34

Kočijaš išibao konja do smrti: Građani Krfa danas protestuju VIDEO

Jeziva scena dogodila se na grčkom ostrvu Krf.

Vlasnik konja koji se bavi vožnjom turista kočijom, pri jednoj od vožnji, išibao je do smrti jednog od svojih konja. Kočija sa turistima je išla uzbrdicom zbog čega je kočijaš nemilosrdno šibao konja, kako bi se popeli.

Konj se u jednm trenutku srušio, a prema prvim ispitivanjima, njemu je stalo srce... Inače je prethodno veterinarska služba izdala upozorenje da kočije ne izlaze na ulice u periodu od 13 do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 17 časova zbog velike vrućine, na šta se ovaj kočijaš oglušio.

On je rekao i da je ovom konju ovo bila prva uprega nakon bolovanja.

Ova tužna vest potresla je građane koji planiraju da danas organizuju protest u glavnom gradu, a glavni zahtev vlastima je da se zabrani upotreba kočija u periodu od 11 do 19 časova, kada su velike vrućine.

80-ogodišnji kočijaš zbog ovoga je uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.