Ko to hoće Kostasa Manolasa?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko to hoće Kostasa Manolasa?

U poslednje vreme sve se češće pominje Manolasov odlazak iz redova Rome, pominjan je Čelsi ali bi sada cela priča mogla da dobije novi tok.

Defanzivac Rome i grčki reprezentativac Konstantinos Manolas nalazi se na meti Mančester Junajteda!

Ovaj naslov je osvanuo danas u italijanskim medijima, pa su se tamošnji novinari dobro zapitali ko stoji iza interesovanja za grčkog fudbalera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Naime, došlo se do saznanja da je Manolas, Čelsijeva meta još iz doba kada je na klupi te londonske ekipe sedeo Žoze Murinjo.

Kada se saberu jedan i jedan, dolazimo do zaključka da bi ovo interesovanje iz redova "Crvenih Đavola" moglo da znači i preuzimanje klupe tog kluba od strane portugalskog stručnjaka, i da je uprava kluba već krenula sa isponjavanjem Murinjovih želja.

Informaciju o interesovanju Junajteda za Grka lansirao je italijanski novinar Đanluka Di Marcijo koji važi za čoveka koji uvek poseduje prave informacije kada su transefri igrača iz Italije u pitanju.

Kočnica u celoj priči oko transfera Manolasa, ne samo u Mančester junajter, već i bilo koji zaniteresovan klub, ovog leta, mogla bi da bude klauzula koja se nalazi u fudbalerovom ugovoru, a o tome možete detaljnije pročitati - OVDE.

Da li će Murinjo konačno dobiti garancije o preuzimanju kluba sa "Old Traforda" i da li će jedno od njegovih prvih pojačanja biti upravo Kostas Manolas, saznaćemo po svemu sudeći u najskorijem roku.
Pogledaj vesti o: Grčka,   London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.