Karneval: Porodica Mihalović dobila desetodnevno letovanje u Grčkoj

Izvor: juGmedia, 08.Jul.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karneval: Porodica Mihalović dobila desetodnevno letovanje u Grčkoj

LESKOVCA – Četvoročlana porodica Mihalović besplatno će deset dana letovati u Grčkoj, kao pobednica na sinoć održanom Karnevalu igara na vodi.

Jelena i Dalibor i njihovo dvoje dece Jakov i Saša bili su najspretniji u ovim igrama, čija je suština da se vezanih očiju, ili nošenjem čaše zubima, staklena posuda što više napuni vodom.

Ovo su pete po redu igre na vodi, u okvuru Leskovačkog karnevala, a Mihalovići učestvuju svake godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
„Dolazimo da se zabavimo i uživamo i do sada smo uvek bili na poslednjem mestu, pa je i za nas večerašnja pobeda iznenađenje“, kaže glava doma Mihajlovića.

Posle njih, u takmičarskim veštinama oprobala su se i deca iz Savetovališta za mlade, koje ove godine slavi 20 godina rada. Devojčice su se ovom prilikom pojavile s togama na glavi, što je izazvalo aplauze publike.

Svi takmičari su svojim kućama otišli sa po nagradama, paketima Turističke organizacije Leskovac, organizator karnevala, i s loptama.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.