Kari: Ne razmišljam o EP, već o Grčkoj i Turskoj

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 16:08

Kari: Ne razmišljam o EP, već o Grčkoj i Turskoj

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić izjavio je da u ovom trenutku ne razmišlja o Evropskom prvenstvu, već o mečevima protiv Grčke i Turske.

Srbija se pre Evrobasketa sastaje sa Grcima i Turcima u okviru kvalifikacija za Mundobasket, 25. avgusta u Beogradu i tri dana kasnije u Istanbulu.

"Uvek može bolje, radimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro. U ovom trenutku ne razmišljam o Evropskom prvenstvu. Razmišljam samo o Grčkoj i Turskoj. Igramo protiv fantastične ekipe, dobro koncipirane. Ne razmišljam o EP. Ako dobijemo Grčku, to bi bilo fantastično, ne samo zbog naše dalje egzistencije u kvalifikacijama za SP", rekao je Pešić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Srbija je u Beogradu pre dva dana odigrala prijateljski meč sa Crnom Gorom.

"Što se tiče Crne Gore, bila je to korisna utakmica, dosta dobra za ovo vreme. Prvi put su neki igrali zajedno. Bila je dobra, igrači su pohvatali šta se tražilo iz naše igre. Fali nam malo samo lopta u ruci. Treba nam malo lopte, igre. Sve ostalo – Crna Gora je izvanredna, sa dobrim igračima, taman nam je legla takva ekipa. I rekao sam igračima, to su hendikepi, moramo da napravimo dodatni napor da to eliminišemo, moramo dobro da slušamo i da pravimo dobru reakciju, šta nam se ne dopada, da saopštavamo. Taj fidbek je meni važan, da budem tu da im pomognem da budu bolji. To nam treba, da svaki dan razgovaramo i čistimo stvari koje nam ne trebaju. Da forsiramo ono što pomažemo da budemo bolji kao tim i ekipa", istakao je selektor Srbije.

Iz KSS je saopšteno da je za meč sa Grčkom do sada prodato više od 8.000 ulaznica.

Pročitajte još:

* Pešić: Niko nije precrtan, odstranjen, eliminisan VIDEO

* Pešić objasnio zašto Teodosić više nije deo reprezentacije

* Pešić rekao šta misli o Jokićevoj izjavi

* Srbija je ostala bez jednog, ali dobila dva kapitena – a, šta će biti s Bjelicom?

* Dobre vesti za Srbiju – Avramović nije otpao za Evrobasket

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Patrijarh Porfirije posetio košarkaše Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2022, 10:01

Zbog velikog interesovanja koje je izazvao prvi vebinar posvećen izvozu svežeg voća i povrća na tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) i Saudijske Arabije, biće organizovan i drugi i održaće se 14. septembra, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS)...Vebinar u saradnji sa RAS-om organizuju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.