Kahriman našao angažman u Grčkoj

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kahriman našao angažman u Grčkoj

Bivši golman Crvene zvezde Damir Kahriman karijeru nastavlja u Grčkoj.

Šest meseci nakon što je završio četvorogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom Damir Kahriman (34) je pronašao novi angažman.

Nekadašnji reprezentativac Srbije priključio se grčkom drugoligašu Iraklisu, ali za sada nema informacija o tome na koliko je ugovor potpisan.

Osmoplasirani tim druge grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige u svojim redovima ima dvojicu mladih golmana, pa se može reći da će Kahriman delovati kao "mentor" momcima od kojih je stariji više od deset godina.

Užičanin je karijeru počeo u lokalnoj Slobodi, zatim je brani za Javor, Zemun i Vojvodinu, a prvi inostrani angažman imao je u Konjasporu.

Pre 11 godina vratio se u srpski fudbal i nastupao za Rad. Zatim su usledili angažmani u Javoru i ukrajinskog Tavriji, da bi 2014. godine prešao u Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio dve šampionske titule.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.