KRILI JE KAO ZMIJA NOGE! Ovu članicu kraljevske porodice KRALJICA nikada NE POMINJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:47

KRILI JE KAO ZMIJA NOGE! Ovu članicu kraljevske porodice KRALJICA nikada NE POMINJE!

Zaboravljena!

Neki članovi kraljevske porodice ostali su tako reći zaboravljeni i o njima se veoma malo zna. Tako je i sa majkom princa Filipa koji je već 74 godine u braku sa kraljicom Elizabetom.

Kada je započeo vezu sa kraljicom Elizbetom, princ Filip je bio šesti u redu za presto u Grčkoj. Ipak, zbog ljubavi prema Elizabeti se odrekao svoje titule i započeo život kao kraljičin muž.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Filipova majka Alis bila je žena koja se nije preterano eksponirala u javnosti, bila je tiha, a pre kraljevskog venčanja se zamonašila. Nije imala nikakvih materijalnih dobara, pa je zbog svog sina Filipa, predala draguljaru svoju omiljenu tijaru kako bi iz nje iskoristio najlepše kamenčiće za verenički prsten.

Prilikom posete svom sinu i snahi obično je boravila u najzabačenijem krilu vile namenjenom za poslugu.

Kada je umrla iza sebe je ostavila samo tri haljine, a o nju članovi porodice nisu previše pominjali u javnosti.
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.