KOGA BRIGA ZA KUP: Sutra se niko neće sećati ko je pobedio, a ko izgubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 14:48

KOGA BRIGA ZA KUP: Sutra se niko neće sećati ko je pobedio, a ko izgubio

Nije bio previše razočaran...

Baš kao i u Kup Srbije i u Grčkoj prvom trofeju u sezoni su se radovali crveno-beli. Olimijakos je savladao Panatinikos u velikom finalu sa 69:58.

Trener Zelnih sa Glifade, Ergin Ataman, nije bio previše razočaran zbog poraza od ljutog rivala.

– Od početka sam govorio da se sutra niko neće sećati ko je pobedio, a ko izgubio, rekao je Ataman i nastavio:

– Olimpijakos je igrao bolje od nas. Zaslužili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da pobede. Sve u svemu, nismo dobro igrali, uglavnom u napadu. Odigrali smo najgoru utakmicu, a Olimpijakos je bio dobar u odbrani.

Nije do kraja bio zadovoljan suđenjem.

 Utakmica je bila dobra sve dok arbitri nisu sudili faul za Grigonisa i dali nam tehničku grešku. Bila je to važna odluka na meču. Olimpijakos je zaslužio da pobedi i pobedio. Uznemiren sam što smo izgubili finale. Naš cilj je Evroliga i prvenstvo, gde smo u prednost - zaključio je turski stručnjak.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.