KARMA JE ČUDO: Muškarac se udavio na istom mestu gde je prethodno ubio i silovao devojku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 10:43

KARMA JE ČUDO: Muškarac se udavio na istom mestu gde je prethodno ubio i silovao devojku!

Kako prenose mediji, nakon izlaska ostao je da živi sa svojim roditeljima, skrivajući se od meštana.

Pedesetogodišnjak iz Grčke udavio se pokušavajući da spasi nepoznatu ženu, a njegovo telo nađeno je na istoj plaži gde je pre više od 30 godina silovao i ubio 16-godišnju devojku.

U zločinu koji je šokirao Grčku, muškarac (50) osuđen je pre 30 godina za prvostepeno ubistvo studentkinje, koje se desilo na istom mestu gde je osuđeni ubica tragično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubio svoj život krajem ove nedelje.

Tadašnji mladi optuženi, inače ribar, silovao je nesrećnu devojku, nakon čega ju je na smrt pretukao saksijama za cveće po glavi.

Osuđen je na doživotni zatvor, ali je pušten iz zatvora pre 13 godina zbog dobrog vladanja.

Šesnaestogodišnja devojka, ubijena je na Uskrs 1990. godine, kada je bila na odmoru sa porodicom.

Optuženi, koji je tada imao 23 godine, prvo ju je zadavio a potom silovao.

Kada je završio, da bi se uverio da je zaista mrtva, zgnječio joj je glavu saksijom za cveće.

Φθιώτιδα: Ο 50χρονος που πνίγηκε βρέθηκε στο σημείο που είχε δολοφονήσει την 17χρονη - Το παιχνίδι της μοίρας https://t.co/hTz8gnxAa2

— Protothema.gr (@protothema) July 8, 2023

U septembru 1991. godine, osuđen je na doživotni zatvor.

- Ribar nije mogao da laže. Priznao je ubistvo šesnaestogodišnje studentkinje koja je pronađena polugola na plaži, dok je pored nje ležala krvava saksija - preneli su tamošnji mediji u trenutku suđenja.

Sa druge strane, ubica se nije puno branio, prihvatajući svoju sudbinu.

- Nisam shvatio da sam je ubio - izjavio je optuženi na suđenju, nakon čega ga je majka nesrećno stradale devojke ošamarila pred svima u sudnici.

Roditelji sada već pedesetogodišnjaka, zahtevali su da se njihovom detetu smanji doživotna kazna, jer su smatrali da se dosta pokajao u zatvoru za svoj zločin.

- Pre 33 godine, majka i otac osuđenog su došli u moju kancelariju i tražili od mene da branim njihovo dete koje je optuženo za prvostepeno ubistvo i silovanje. Pokušao je da siluje devojku koja se po njihovim navodima zaljubila u njega na letovanju. Kada sam ga upoznao, bio je kao malo dete - izjavio je njegov advokat, koji je izdejstvovao raniji otpust.

Apelacioni sud je tada odlučio da optuženom skrati doživotnu kaznu zatvora i izrekne kaznu od 17 godina, koju ju je ubrzo odslužio.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.