KAMENOVAN AUTOBUS SA SRPSKIM TURISTIMA: Vraćali se iz Grčke, a onda je nastao haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 10:00

KAMENOVAN AUTOBUS SA SRPSKIM TURISTIMA: Vraćali se iz Grčke, a onda je nastao haos!

Kako se navodi u komentarima, incident se dogodio kod Kumanova.

Autobus koji je prevozio turiste iz Srbije kamenovan je u Severnoj Makedoniji, kada su se vraćali iz Grčke.

Naime, njih je kod jednog nadvožnjaka napala grupa maloletnika, a kako se navodi na mrežama, autobus su gađali kamenjem.

Na svu sreću, niko nije povređen, ali su svi pod stresom, posebno deca koja su se nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u autobusu.

- Noćas u povratku autobusom iz Grčke, desila se jedna neprijatnost. Sa nadvožnjaka u Makedoniji gađani smo kamenom pravo u šoferku. Srećom, staklo nije puklo u potpunosti i deca koja su tu sedela nisu povređena. Naknadno smo obavešteni da to radi grupa maloletnika, da nismo prvi kojima se to desilo i da se dešava sve češće. I znaju o kome se radi, a ne vidim da se bilo gde piše o tome. Eto, čisto da skrenem pažnju vozačima da vode računa kad prolaze ispod nadvožnjaka kroz Makedoniju - napisala je Sanja u fejsbuk grupi Live from Greece.

Ubrzo su se u komentarima oglasili i građani iz Severne Makedonije, te objasnili da se ti često dešava i izvinili se u ime svojih sugrađana.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.