Jedanaest tela izvučeno iz vozila s migrantima nakon sudara

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedanaest tela izvučeno iz vozila s migrantima nakon sudara

Iz vozila koje se jutros sudarilo sa kamionom na severu Grčke, izvučena su tela 11 ljudi, za koje se veruju da su migranti nedavno stigli iz Turske, saopštila je danas grčka policija.

Policija je navela da se sudar dogodio jutros oko 5 sati po lokalnom vremenu kod mesta Kavala. Vozilo koje je putovalo ka Solunu sudarilo se s kamionom koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dolazio iz suprotnog pravca i zapalilo se.

Kako je navela policija, veruje se da su deset žrtava migranti, a jedanesta vozač koji je, kako se sumnja, bio krijumčar migranata.

Vozilo koje je prevozilo migrante imalo je tablice drugog vozila i sumnja se da je korišćeno za krijumčarenja. Svi putnici u kolima su poginuli. Vozač kamiona prebačen je u bolnicu u severnoj Grčkoj sa zadobijenim manjim povredama i kasnije je izašao iz bolnice.

Grčke vlasti zabeležile su povećan broj ljudi koji ilegalno prelaze grčko-tursku granicu poslednjih meseci. Mnogi se prebacuju u Solun gde se upućuju u policijske stanice da se registruju i podnesu zahtev za azil.

Eleven migrants lost their lives today in #Greece in a horrific accident, when the van they were in crashed with a truck near Kavala. So far it has been impossible to establish their identity, as the van was completely burned. #refugeesgrhttps://t.co/zijUIcRLDN

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA NESREĆA U GRČKOJ: 11 migranata poginulo u sudaru automobila i kamiona (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Okt.2018

Posle sudara jednog putničkog vozila sa kamionom kod Kavale poginulo je 11 migranata.

Nastavak na Kurir...

UDES U GRČKOJ Najmanje 11 poginulih

Izvor: OkRadio.rs, 13.Okt.2018

Grčka policija saopštila je danas da je pronašla tela 11 osoba za koje se veruje da su migranti koji su nedavno ušli u tu zemlju iz Turske, nakon što je vozilo u kojem su bili pretrpelo udes na severu Grčke. Udes se dogodio rano jutros u blizini grada Kavala, javio je AP. Auto u kojem su bili...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.