Izvor: Blic, 25.Avg.2023, 16:04

Jedan od najbogatijih Turaka zakucao gliser u stene blizu Grčke obale! Hitno prebačen u bolnicu u Istanbulu: Stanje mu je kritično!

Poznati turski biznismen Ali Sabanci, vlasnik Pegasus Airlines i predsednik odbora Esas holdinga, kao i njegova supruga Dogan Sabanci, danas su teško povređeni u nesreći sa gliserom koji je zakucao u stene između grčkih ostvra Lepisika i Leros.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kompanije turskog biznismena koji je udario u stene vredne na tržištu: Brzorastući Pegaz i porodični Esas

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Avg.2023

Avio-kompanije je nedavno najavila partnerstvo sa norveškom kompanijom .. Aerodromi Crne Gore. .. Turski biznismen Ali Sambanci, vlasnik avio-kompanije Pegaz i predsednik odbora direktora Esas Holding, teško je povređen u nesreći na odmoru u Grčkoj, kada je njihov brod naleteo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.