Jaja Ture u drugoligašu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaja Ture u drugoligašu!

Fudbaler iz Obale Slonovače pred novom avanturom.

Jaja Ture je nekoliko puta u prošlosti morao da objašnjava kako se ne povlači iz sveta fudbala, poslednji angažman mu je bio u Grčkoj gde je nosio dres Olimpijakosa.

To mu je bio drugi put da nastupa u crveno-belom dresu, pošto je već igrao za Grke u sezoni 2005/06 da bi posle prešao u Monako, zatim Barselonu a onda i u Mančester Siti gde je ostavio i najdublji trag noseći dres "Građana" čitavih osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezona.

Engleski mediji danas javljaju da je tridesetšestogodišnji veznjak već mesec dana u treningu sa kineskim drugoligašem, Kuingdao Huanhi te bi trebalo uskoro da se i zvanično predstavi kao novi igrač kluba iz Kine.

Ture već više od pola godine nema zvanični angažman od kada je u decembru napustio klub iz Atine.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.