JAGODINA ĆE GRADITI HOTEL U GRČKOJ

Izvor: Kurir, 17.Okt.2010, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAGODINA ĆE GRADITI HOTEL U GRČKOJ

JAGODINA - Od grada Litohora, na obali Egejskog mora, Jagodina je zatražila lokaciju za izgradnju hotela, a za uzvrat tamošnjim privrednicima ponudila dva hektara zemljišta u Industrijskoj zoni.

"O tome smo razgovarali sa gradonačelnikom Litohora Atanasiosom Cifodimosom i

načelnikom regiona Pierije Jorgosom Papastergiju, koji je i predsednik Privredne komore ove grčke oblasti, i dobili načelnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saglasnost, jer oni taj deo obale nude investitorima", objasnio je danas gradonačelnik Dragan Marković Palma.

Hotel bi bio namenjen za letovanje dece bez roditeljskog staranja i slabijeg imovnog stanja, kao i penzionera, mladih bračnih parova i đaka.

Marković je na svečanoj sednici Skupštine grada rekao da bi sredstva za izgradnju hotela obezbedio grad Jagodina, a Grci bi u Industrijskoj zoni u Jagodini investirali i zaposlili ljude.

U Litohoru je privredno-politička delegacija Jagodine boravila polovinom septembra,

a Grci će u Jagodinu doći u novembru, kada će biti potpisana i povelja o bratimljenju dva grada, napomenuo je Marković.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.