Iznenadna odluka princa Vilijama

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 15:03

Iznenadna odluka princa Vilijama

Iz Kensingtonske palate otkrili su da je princ Vilijam odlučio da ne prisustvuje komemoraciji u čast njegovog rođaka, kralja Konstantina od Grčke iz privatnih razloga.

Iako se nagađa da je razlog zdravstevno stanje njegove supruge iz palate su odbili da preciziraju tačan razlog, ali je saopšteno da se njegova supruga, princeza od Velsa, koja se oporavlja od abdominalne operacije, i dalje dobro oseća.

U saopštenju se navodi da je Vilijam nazvao grčku kraljevsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodicu, koja prisustvuje parastosu u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, kako bi ih obavestio da nije u mogućnosti da prisustvuje, piše nbcnews.

Kralj Čarls, koji se leči od raka, takođe neće prisustvovati komemoraciji. Monarh je otkazao sve svoje javne angažmane dok se leči.

Kralj Konsantnin je umro u januaru prošle godine, u 82. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.