Itudis skratio spisak: Nema Janisa

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 16:24

Itudis skratio spisak: Nema Janisa

Dimitris Itudis, selektor Grčke, skratio je spisak reprezentacije za predstojeći Mundobasket.

Mundobasket se ove godine održava od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Grci će igrati u Grupi C i to u Manili zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom.

Dimitris Itudis je skratio spisak koji sada glasi:

Tomas Vokap, Dimitris Moraitis, Mihalis Luncis, Janulis Larencakis, Lefteris Bohoridis, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Panajotis Kalaicakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Nikos Rogavopulos, Tanasis Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitris Agravanis, Manos Hacidakis, Jorgos Papajanis, Kostas Adetokunbo, Jorgos Calburis.

Kao što vidite na njemu nema Janisa Adetokumba, ali to ne znači da je otpisan i njegovo stanje će ubrzo biti poznato i saopšteno.

"To će nam saopštiti doktori reprezentacije i lekari iz Milvoki Baksa, on se trudi da igra za Grčku, ali povreda je takva da će uskoro biti na reevaluaciji i saznaćemo da li će moći da igra ili ne", objasnio je selektor Itudis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Grčke skratio spisak, otpao Janis Adetokumbo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2023

Selektor Grčke Dimitris Itudis nije uvrstio Janisa Adetokumba na skraćeni spisak igrača koji konkurišu za igranje na Svetskom prvenstvu, saopštio je danas Košarkaški savez Grčke. To međutim ne znači da je centar Milvoki Baksa i definitivno izgubio sve šanse da zaigra na Mundobasketu, rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.