Itudis ostaje u CSKA

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 12:17

Itudis ostaje u CSKA

Trofejni grčki trener Dimitris Itudis produžio je saradnju sa CSKA do 2023. godine

Itudis je na čelu ruskog giganta od 2014. i do sada je sa njima osvojio pet titula VTB šampionata, kao i dve Evrolige.

Na taj konto treba dodati i pet evroligaških i 11 titula grčkog šampionata i sedam nacionalnih kupova koje je osvojio kao pomoćni trener Panatinaikosa, gde je sarađivao sa našim Željkom Obradovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On će ovim ugovorom postati stranac koji je na klupi CSKA proveo najviše vremena. Uz to, Itudis ima impresivnih 375 pobeda na 455 zvaničnih utakmica.

Grk, koji je trenersku karijeru započeo u mlađim kategorijama KK Zagreb, imaće priliku da napravi prvi korak ka trećem evropskom trofeju sa CSKA već 28. maja kada ga očekuje polufinalna utakmica sa Efesom.

Podsetimo, ovogodišnje izdanje Fajnal-fora se igra u Kelnu, a drugi polufinalni par čine Barselona i Armani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

CSKA čuva Itudisa, ugovor do 2023. godine

Izvor: RTS, 17.Maj.2021

Grčki košarkaški stručnjak Dimitris Itudis produžio je ugovor sa moskovskim CSKA na još dve godine, saopšteno je na sajtu ruskog kluba. . Itudis je na klupu "armejaca" došao 2014, i sa novim ugovorom koji ističe 2023. godine biće trener sa najdužim stažom u novijoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.