KAKAV OBRT U SLUČAJU ZAKINTOS: Srbi oslobođeni optužbe za ubistvo Amerikanca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV OBRT U SLUČAJU ZAKINTOS: Srbi oslobođeni optužbe za ubistvo Amerikanca!

Očekuje se izicanje presuda za preostalu optuženu šestorku, Nemanju Petrovića, Stefana Stojanovića, Dušana Rankovića, Miloša Senića, Miloša Ilića, kao i Britanca poreklom iz BiH Amira Omerdžića

Nenad Jovanović i Siniša Petrović, koji su se branili sa slobode i terete se za učestvovanje u tuči u kojoj je ubijen američkog studenta Bakarija Hendersona na Zakintosu, oslobođeni su optužbe!

Odlukom suda oslobođen je i barmen Jorgos Skijadopulos, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se posle izmena optužnice nije više teretio za ubistvo, već za tuču.

Izricanje presuda se nastavlja, trenutno je pauza u toku.

. Za njih su zatražene najoštrije kazne.

Bakari Henderson ubijen je na ostrvu Zakintos u noći između 7. i 8. jula 2017. godine u klubu "Bar kod", u mestu Laganas.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.