Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAŠ LI TI DRUGU DECU ZABOGA? Anabelu napali zbog JEDNE SLIKE i KOMENTARA! Žestoka pljuvačina zbog Lune

Anabela Atijas uživa u Grčkoj sa majkom Jadrankom Polutak, čiju je fotografiju objavila i na društvene mreže. Međutim, jedan detalj u opisu fotografije na Instagramu nije se dopao njenim pratiocima. Pevačica je napisala kratko “Majka” i dodala tagove, među kojima je i “Lunina baka”, što je mnogima zasmetalo. “Pa jel to samo Lunina baka, imaš The post IMAŠ LI TI DRUGU DECU ZABOGA? Anabelu napali zbog JEDNE SLIKE i KOMENTARA! Žestoka pljuvačina zbog Lune appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ANABELA NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU SPOTA! Urlala na Marka da će Luni upropastiti KARIJERU, DRAMA se nastavlja…

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019

U medijima se već neko vreme spekuliše o tome da Anabela Atijas ne podržava vezu i pomirenje kćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića. Izašao je intervju Markove majke, Nedeljke koja je navodno rekla da misli da Anabela ne voli njenog Marka i da će njemu i Luni uništiti vezu, a Marko je sve ovo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.