Hrvatski „Binx“ pobednik petog Nordeus Hackathona

Izvor: PCAxe.com, 30.Dec.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski „Binx“ pobednik petog Nordeus Hackathona

Najveće takmičenje u pravljenju igara u Jugoistočnoj Evropi, Nordeus Hackathon, peti put za redom okupio je talente gejming industrije iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Grčke, Velike Britanije i Ukrajine. Za titulu najboljeg takmičilo se deset timova, koji su imali 24 sata da kreiraju pobedničku igru u prostorijama kompanije Nordeus, u Beogradu.
Tema ovogodišnjeg takmičenja bila je „Squad-based Puzzle Platformer“, a najuspešnija u tom zadatku bila je „Binx“ ekipa iz Hrvatske sa svojom igrom „Don't Be Afraid“. Drugo mesto je zauzeo „Mechabit“ tim iz Velike Britanije, kome je pripala i nagrada za najbolju igru prema tehničkoj kompleksnosti, dok su treći bili članovi „TanK\'d“ tima iz Rumunije. 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na PCAxe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.