Horor u Grčkoj: Nađeno telo nestale Britanke (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Avg.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Grčkoj: Nađeno telo nestale Britanke (VIDEO)

Grčka policija pronašla je u jaruzi na ostrvu Ikarija telo britanske astrofizičarke Natali Kristofer koja se od početka sedmice vodila kao nestala.

Foto: Youtube/screenshot/Daily Mail

Nestanak Kristoferove koja je astrofizičar iz Londona sa prebivalištem u Nikoziji prijavio je njen partner nakon što se ona nije vratila sa trčanja.

Vlasti su odmah pokrenuli potragu u koju je uključena policija, vatrogasci i helikopter.

"Telo tridesetpetogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Britanke pronašli su timovi u jaruz na dubini od oko 20 metara", saopštila je policija.



Izvor: Youtube/Daily Mail

Kristoferova je bila poznata po njenom mirovnom aktivizmu na Kipru, a takođe je bila za uključenje više žena u manje zastupljenim naučnim sektorima.

Ona je, takođe bila i sportski entuzijasta i vodila je letnje kampove za uključenje devojaka u razne sportove.

INTEZIVNA POTRAGA za Britankom na grčkom ostrvu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Grčka policija našla telo nestale britanske naučnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2019

Grčka policija pronašla je telo nestale britanske naučnice u provaliji na ostrvu Ikaria, javila je danas grčka državna tv...Telo su pronašli volonteri koji su pomagali u potrazi za nestalom astrofizičarkom Natali Kristofer (35) iz Londona, javila je tv ERT...Nestanak Kristoferove, koja živi u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.