Harija Stajlsa gađali na nastupu: Izgledalo je kao da je mnogo bolelo VIDEO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 13:39

Harija Stajlsa gađali na nastupu: "Izgledalo je kao da je mnogo bolelo" VIDEO

Pevača Harija Stajlsa tokom subotnjeg nastupa u Beču udario je nepoznati predmet.

Stajls je postao najnovija žrtva bizarnog ponašanja publike. Neki od njegovih obožavalaca na društvenim mrežama podelili su snimak sa jednog od poslednjih nastupa kako ga udara nepoznati predmet, a Hari se zatim grči od bola pre nego što se sagne, držeći lice rukama.

Mirjam, obožavateljka iz Nemačke koja je bila na koncertu u Beču, rekla je da je pevač pogođen nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je otpevao "Sign Of The Times", prvu pesmu tokom bisa.

"I dalje je često dodirivao lice. Izgledalo je kao da je mnogo bolelo. Čini se da je morao da se sabere, a onda se vratio kod na binu i nastavio da nastupa“, rekla je ona za Yahoo.

Stajls je poslednja u nizu muzičkih zvezda koju su gađali ljudi iz publike tokom nastupa. Prošlog meseca je pevačica Bebe Redža pogođena mobilnim telefonom u lice dok je nastupala u Njujorku, a ranije tokom nastupa pogođena je i pevačica Pink, te Drejk, a britanska pevačica Adel ove nedelje se oglasila protiv incidenata, poručivši publici da će ih "ubiti“ ako pokušaju da nešto bace na njenom koncertu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.