Haos u Grčkoj! Sudija dobio udarac u međunožje u derbiju!

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 02:36

Haos u Grčkoj! Sudija dobio udarac u međunožje u derbiju!

Autor: Aleksandar Obrenović

utorak 25.04.2023.

09:45

Izvor: Sportske.net


Italijan Davide Masa sudio je derbi duel Olimpijakosa i AEK-a koji su gosti dobili rezultatom 1:3, bila je veoma neizvesna >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << završnica u kojoj su gosti ostali na deobi prvog mesta sa Panatinaikosom, a Olimpijakos je praktično izgubio šansu da stigne do titule.
Navijači Olimpijakosa su uleteli u teren nezadovoljni rezultatom, a desilo se i da sudija dobije udarac u međunožje. 
Sve je napisao u svom izveštaju. 
„Odložio sam početak drugog poluvremena za minut jer je gostujući tim kasno ušao na teren. U 57. minutu sam prekinuo utakmicu zato što zbog upaljenih baklji nije bilo adekvatne vidljivosti za VAR. Posle tri minuta, igra je normalno nastavljena
U 90 minutu četvrti sudija je pokazao da će se igrati još sedam minuta. Nakon trećeg gola gostujućeg tima, sa tribina su na teren ubačeni predmeti (flaše sa vodom i plastične lopte). Na 90+6 sam odlučio da zatvorim meč, pošto sam shvatio mogući ulazak navijača domaćeg tima. Na krjau utakmice su i utrčali na teren i mi smo krenuli direktno ka tunelu koji vodi do svlačionica. Ulazeći u tunel u kom je bilo mnogo ljudi, osetio sam udarac po genitalijama i nisam shvatio od koga sam dobio„, napisao je sudija u izveštaju. 



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.