Gudjonsen u Serkl Brižu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Okt.2012, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudjonsen u Serkl Brižu

Nekadašnji fudbaler Čelsija i Barselone Islanđanin Ejdur Gudjonsen potpisao je jednogodišnji ugovor sa Serkl Brižom.

Iskusni 34. godišnji napadač stigao je u poslednjeplasiranu ekipu belgijskog šampionata kao slobodan igrač, nakon što mu je ovog leta istekao ugovor sa AEK-om iz Atine.
Belgija je sedma država u kojoj će Gudjonsen igrati kao profesionalac. Karijeru je počeo u rodnom Islandu u ekipi Rejkavika, potom je nastupao za holandski PSV, pa Bolton i Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Engleskoj, Barselonu u Španiji, Monako u Francuskoj, ponovo u Engleskoj za Totenhem, Stouk i Fulam i konačno u Grčkoj.
Sa PSV-om, Čelsijem i Barselonom bio je nacionalni prvak, a sa Kataloncima je osvojio Ligu šampiona 2009. godine.
Najbolji je strelac reprezentacije Islanda u istoriji sa 24 gola na 68 odigranih utakmica.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gudjonsen u Belgiji

Izvor: RTS, 02.Okt.2012

Iskusni islandski napadač Ejdur Gudjonsen potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Serkl Brižom. Gudjonsen je sa Barselonom bio šampion Evrope, a sa tri tima je osvajao titule šampiona države, u tri različita nacionalna šampionata...Nekadašnji fudbaler Čelsija i Barselone Islanđanin Ejdur...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.