Grk koji je bio najbolji strelac Bundeslige u poseti srpskom drugoligašu

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 17:29

Grk koji je bio najbolji strelac Bundeslige u poseti srpskom drugoligašu

Proslavljeni grčki fudbaler Teofanis Gekas posetio je fudbalski klub Novi Sad.

Napadača iz zlatne generacije grčke reprezentacije koji je svoju bogatu karijeru proveo u klubovima poput Panatinaikosa (Grčka), Bohuma (Nemačka), Bajera iz Leverkuzena, Herte iz Berlina, Aintraht Frakfurta, Portsmuta (Engleska), Levantea (Španija) i mnoštvo drugih evropskih ekipa je ovom prilikom ugostio kao domaćin naš proslavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadač Slobodan Jovanović.

Gekas i Jovanović su proveli vreme razgledajući prostorije kluba i razgovarajući o trenutnim i budućim igračima, afirmaciji mladih igrača i promociji RFK-a van okvira Srbije. Sutradan su prisustvovali utakmici RFK-a nakon koje se proslavljeni grčki napadač uputio u domovinu.

Gekas je istakao da mu je drago što je došao u posetu klubu i da je impresioniran kvalitetom i predanošću igrača i uprave kluba u ovoj sezoni. Jovanović je takođe izrazio svoje zadovoljstvo što je baš njemu pružena prilika da ugosti Gekasa i da međusobno podele svoja iskustva i znanja što im svakako ne manjka.

Uprava kluba je izrazila zahvalnost Theofanisu Gekasu na poseti i istakla da bi volela da ostvari neki vid poslovne saradnje sa njim u skorijoj budućnosti. Gekas je odgovorio da je i sam zainteresovan za saradnju sa klubom i da je oduševljen infrastrukturom i organizacijom kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.