Grčki privrednici posetili Staru Pazovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki privrednici posetili Staru Pazovu

STARA PAZOVA - Predstavnici privrednih komora iz nekoliko grčkih regiona izjavili su danas da su se u Staroj Pazovi uverili u idealne mogućnosti ulaganja u proizvodne kapacitete u toj opštini, naročito u oblasti poljoprivrede.

"Kroz konkretnu saradnju grčkih i srpskih privrednika vidimo mogućnosti zajedničkog ulaganja", rekao je vlasnik agencije Halkidiki turs, Kostas Ivadiotis.

Tokom posete grčkih privrednika dogovoreno je da će na Sajmu preduzetništva u Novoj Pazovi, biti predstavljeni privredni potencijali više grčkih regiona i da će biti unapređena kulturna razmena.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.