Grčki bendovi, pankeri i čuveni Daniel Jeanrenaud ove nedelje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2023, 12:15

Grčki bendovi, pankeri i čuveni Daniel Jeanrenaud ove nedelje u Nišu

Grčki bendovi Allochiria i Their Methlab, uz podršku niškog benda Bitter Taste nastupiće u četvrtak 11. maja u AKC Fuzz-u, dok će u petak, 12. maja na istom mestu nastupiti čuveni Daniel Jeanrenaud, a već 13. maja Nišlije očekuju nastupi Drink Or Die i Hidrogen. Organizatori napominju da će vrata kluba biti otvorena za sva 3 dana od 21 sat.

Muzika benda Allochiria je tematska u čijem centru se nalazi čovek i korupcija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja ga definiše u modernom društvu, kao i borbe, rutina i delovanja u svetu oko njega, kažu organizatori i dodaju da je bend do sada objavio dva albuma i jedan EP.

Nastup drugog grčkog benda Their Methlab organizatori najavljuju mešavinu oštrih ritmova, sanjivih, ali agresivnih gitarskih melodija i čvrstih bas linija.

Narednog dana u AKC Fuzz stiže Daniel Jeanrenaud, koga organizatori najavljuju kao deo rokenrol istorije.

U najpopularnijoj boemskoj četvrti Londona – Kemdenu, na njegove koncerte dolazili pod obavezno: Robert Plant, Paul Weller, Amy Winehouse i mnogi drugi. O njemu u svojoj autobiografiji piše Jack White, a Disney Channel Music snima dokumentarni video gde ga predstavljaju kao legendu Camden-a. Njegovu gitaru „Nadine“ krstio je lično Chuck Berry a svoju muzičku karijeru kao član pratećeg benda započeo je i poznati muzičar Manu Chao - rekli su organizatori.

Nišlije će u subotu očekivati nastupi pank bendova Drink Or Die i Hidrogen i karte za njihove nastupe u pretprodaji će koštati 400 dinara i mogu se naći u pivnici Nemir, dok će na ulazu koštati 600 dinara.

Ulaznice za nastupe grčkih bendova u četvrtak koštaće 500 dinara na na ulazu, dok će za subotnji koncert ulaznice koštati 700 dinara i mogu se naći u pivnici Nemir, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.