Grčka zaplenila brod

Izvor: B92, 10.Sep.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka zaplenila brod

Grčka obalska straža saopštila je da je zaplenila brod i uhapsila dve osobe osumnjičene da su pokušale da prokrijumčare 37 migranata u Italiju.

Obalska straža je navela da je brod koji je plovio pod ukrajinskom zastavom zaustavljen u Jonskom moru, severozapadno od ostrva Zakintos juče ujutru, preneo je AP.

Migranti su prevezeni u luku Zakintos, a brod je konfiskovan.

Podaci o nacionalnosti migranata nisu saopšteni.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grčke vlasti su saopštile da istražuju da li su dva osumnjičena, identifikovana samo kao stranci stari 35 i 49 godina, deo međunarodnog krijumčarskog kruga.

Na stotine ljudi nastavlja da stiže u Grčku iz Turske, nadajući se da će stići dalje na sever u razvijenije evropske države.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.