Grčka upozorena na štednju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2010, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka upozorena na štednju

BAGDAD - U eksploziji u fabrici čelika u kurdskoj oblasti na severu Iraka danas je poginulo pet radnika, kada su, topeći metalne otpatke, slučajno naišli na minu, saopštili su policijski i vladini zvaničnici.

Među poginulima su i dva Indijca, a ranjeno je još 10 ljudi, preneo je Rojters.

Privatna fabrika, koja se nalazi u predgrađu grada Arbil, 310 kilometara severno od Bagdada, u vlasništvu je iračkih i turskih investitora, izjavio je portparol fabrike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U fabrici se metalni otpaci koriste za proizvodnju čeličnih šipki.

Svakodnevni napadi pobunjenika čine Irak rizičnim mestom za investitore, čija je pomoć potrebna za izgradnju stotina hiljada novih domova i razorene infrastrukture posle dugogodišnjeg rata i prethodno međunarodnih sankcija režimu dugogodišnjeg diktatora Sadama Huseina.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.