Izvor: Radio 021, 17.Jan.2021, 17:46

Grčka popušta mere, otvaraju se saloni, prodavnice i vulkanizeri

Grčka će uskoro otvoriti maloprodajne radnje, što je naišlo na olakšanje kod vlasnika prodavnica, a "zeleno svetlo" će dobiti i frizerski, kozmetički i ostali saloni za ulepšavanje, kao i vulkanizerske radnje.

U "crvenim" zonama, gde je nivo zaraženih korona virusom i dalje visok, prodavnice će prodavati robu samo preko onlajn narudžbine, što znači da će građani moći da dođu po svoju porudžbinu.

Prema podacima grčkih zvaničnika, oko 140.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ljudi će se vratiti na posao, dok će mušterije i dalje biti u obavezi pre izlaska iz kuće da pošalju SMS poruku vlastima gde idu i sa kojom namerom.

Domaći letovi na relacijama u Grčkoj, samo za neophodna putovanja, ne i komercijalna, biće mogući do 25. januara, prema današnjem saopštenju koje je izdalo Grčko civilno vazduhoplovstvo (CAS).

Dodaje se da će trenutna zabrana komercijalnih letova unutar Grčke biti produžena do 25. januara i važiće za sve aerodrome. Od ove zabrane su izuzeti letovi vezani za zdravstvo, hitne slučajeve, državnike, vojsku, kargo i vatrogasce, a dozvoljeno je sletanje radi punjenja goriva, međutim, putnici ne smeju da napuštaju avione.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.