Grčka ostrva neće izbeglice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2020, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka ostrva neće izbeglice

Grčko ministarstvo za migracije saopštilo je da je otvoreno za razgovore s ostrvskim zajednicama o izgradnji novih kapaciteta za smeštaj izbeglica, saopšteno je danas agenciji ANA iz tog ministarstva.

Ostrvske vlasti, međutim, nisu dostavili ni jedan predlog lokacije za izgradnju prihvatnog objekta, a nisu ni predložile novi termin za sastanak sa ministrom.

Iz ministarstva su saopštili da čekaju na predloge, ali da "vreme ističe".

Prethodno je ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predložio sastanak s predstavnicima ostrva i regionalnim rukovodiocima na ostrvima koja su najviše pogođena izbegličkom krizom, ali su se meštani tih ostrva pobunili kada je vlada najavila propis kojim se dozvoljava rekviriranje parcela za izgradnju izbegličkih centara.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ne želimo da ikada kroče na naše tlo" Grčka ostrva oštro protiv novog propisa vlade za migrante (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020

Grčko ministarstvo za migracije saopštilo je da je otvoreno za razgovore s ostrvskim zajednicama o izgradnji novih kapaciteta za smeštaj izbeglica...Ostrvske vlasti, međutim, nisu dostavili ni jedan predlog lokacije za izgradnju prihvatnog objekta, a nisu ni predložile novi termin za sastanak sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.