Grčka očekuje turiste, vakciniše sve turističke radnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2021, 16:10

Grčka očekuje turiste, vakciniše sve turističke radnike

Grčka spada u zemlje koje se u velikoj meri oslanjaju na turizam i žele da se otvore za strane posetioce koji su vakcinisani ili su nedavno imali negativan test na kovid-19, piše BBC.

Zbog toga planira da vakciniše do leta sve turističke radnike i poziva na izdavanje sertifikata o vakcinaciji ili pasoša kako bi se stranim posetiocima omogućilo putovanje.

Ministarka kulture Lina Mendoni smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su sertifikati o vakcinaciji veoma važni kako bi se ljudi osećali zaista sigurno i mogli da dođu i vide grčka arheološka nalazišta i muzeje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Grčka očekuje turiste, vakciniše sve turističke radnike

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2021

ATINA - Grčka spada u zemlje koje se u velikoj mjeri oslanjaju na turizam i žele da se otvore za strane posjetioce koji su vakcinisani ili su nedavno imali negativan test na kovid-19, piše BBC.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.