Grčka jača od Crne Gore za 5. mesto

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 20:59

Grčka jača od Crne Gore za 5. mesto

Vaterpolisti Grčke osvojili su peto mesto na Evropskom prvenstvu, pošto su u Zagrebu pobedili selekciju Crne Gore rezultatom 15:10 (6:2, 2:3, 1:2, 6:3).

Najefikasniji u selekciji Grčke bio je Konstantinos Genidunias sa četiri gola. U reprezentaciji Crne Gore po dva gola postigli su Kanstancin Averka, Marko Mršić i Aleksa Ukropina.

Sedmo mesto osvojila je selekcija Srbije, koja je ranije pobedila Rumuniju 18:7.

Bronzana medalja je pripala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Italiji, koja je u meču za treće mesto na EP savladala Mađarsku 12:7.

Finalni meč između Hrvatske i Španije je na programu večeras od 20.15 u Zagrebu.

Naredno EP biće odigrano 2026. godine u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Španije prvaci Evrope

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2024

Vaterpolisti Španije osvojili su večeras titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu u Zagrebu pobedili selekciju Hrvatske sa 11:10 (3:5, 3:2, 2:3, 3:0).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.