Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2023, 07:03

Grčka: Vatrogasci stavili pod kontrolu više požara, najteža situacija u Dervenohoriji; Borba sa vatrom i u u švajcarskim Alpima

Šumski požar koji gori drugi dan u oblasti Dervenohorija, severno od Atine, se pojačao, saopštile su vlasti, dok su vatrogasci uspeli da stave pod kontrolu druge požare jugoistočno i zapadno od grčke prestonice.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpuni haos. Bukti u Grčkoj; Evakuisano više od hiljadu dece, vatra se širi VIDEO

Izvor: B92, 18.Jul.2023

Vatrogasci u Grčkoj nastavljaju drugi dan borbu sa vatrenom stihijom na četiri fronta...Više od hiljadu dece evakuisano je iz jednog letnjeg kampa, pošto požari koji su izbili juče i dalje traju...Vatrogasni, spasilački timovi, ali i vojska u Grčkoj pokušavaju da obuzdaju požare koji su izbili...

Nastavak na B92...

GRČKA U PLAMENU Drugi dan borbe sa požarima na ČETIRI FRONTA, evakuisano više od HILJADU DECE

Izvor: Blic, 18.Jul.2023

Vatrogasci u Grčkoj nastavljaju drugi dan borbu sa vatrenom stihijom na četiri fronta, a više od hiljadu dece evakuisano je iz jednog letnjeg kampa, pošto požari koji su izbili juče i dalje traju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.