Grčka: Pronađena tela još dve žrtve požara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Pronađena tela još dve žrtve požara

Grčka lučka policija saopštila je danas da je pronašla još dva tela u moru posle požara 23. jula kod Atine, čime se broj žrtava popeo na 93.   Patrole nastavljaju potragu za eventualnim novim žrtvama, saopštila je Frans presu mornarica.   Najveći broj žrtava stradao je u samom požaru koji je izbio u okolini Atine i za koji se veruje da je podmetnut, dok se deo udavio u moru bežeći od vatre.   Vlasti su navele da je 1.046 kuća uništeno na području u kojem je sagrađeno...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

POVEĆAO SE BROJ ŽRTAVA U GRČKOJ: Pronađena još dva leša u moru, od 93 nastradale osobe identifikovano 76!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2018

Grčka lučka policija saopštila je danas da je pronašla još dva tela u moru posle požara 23. jula kod Atine, čime se broj žrtava popeo na 93. Patrole nastavljaju potragu za eventualnim novim žrtvama.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.