Grčka: Muškarac iz Srbije se potukao sa sinom pa pucao u njega

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Muškarac iz Srbije se potukao sa sinom pa pucao u njega

Porodične nesuglasice bivšeg para iz Srbije rezultirale su time da je otac upucao i ranio sina u Grčkoj, javljaju mediji. Ranjeni mladić se nalazi u bolnici.

Do pucnjave je došlo u petak oko 13 h u Haniotiju na Kasandri kada se 39-godišnji čovek iz Srbije sreo sa svojom bivšom partnerkom i njihovim zajedničkim sinom, koji su takođe letovali u tom kvartu.

Nakon tuče sa 21-godišnjim sinom, 39-godišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je udarao u glavu oružjem koje je nosio, a zatim ga upucao i ranio u desnu butinu, prenosi "Grčkainfo".

Povređeni mladić je odvezen u bolnicu Poligioros i tamo se trenutno nalazi na lečenju.

Jutros su policajci Policijske uprave Kasandra i Tim za prevenciju i represiju kriminalističke policije Uprave Halkidiki uhapsili 39-godišnjeg Srbiina.

U njegovom vlasništvu pronađena je i zaplenjena manja količina kokaina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U HANIOTIJU Srbin se posvađao sa sinom na plaži, udario ga pištoljem u glavu, a onda i PUCAO U NJEGA!

Izvor: Blic, 03.Avg.2019

Kako prenose grčki mediji porodične nesuglasice bivšeg para iz Srbije, rezultirale su time da je otac upucao i ranio sina koji se trenutno nalazi u bolnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.