Grčka: 50 migranata držali kao taoce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: 50 migranata držali kao taoce

Grčka policija je spasla 50 migranata koje su dvojica Pakistanaca držala kao taoce u severnoj Grčkoj i od njihovih porodica iznuđivali novac.

Kako je navela policija, mnogi muškarci su bili u lošem psihičkom stanju, a davano im je malo hrane i vode, prenosi AP.

Jedan od spasenih migranata završio je u bolnici zbog dehidratacije i zapaljenja pluća.

Kako se navodi, 38 Pakistanaca, 10 migranata iz Bangladeša i dvojica sa Šri Lanke držani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su najmanje šest dana u napuštenom objektu istočno od Soluna, a zvaničnike su o migrantima obavestili rođaci od kojih je tražen novac da bi ih pustili.

Dvojica Pakistanaca uhapšeni su zbog sumnje da su kidnapovali i ucenjivali migrante.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

IZNUĐIVALI NOVAC OD PORODICA Dva Pakistanca držala 50 imigranata kao taoce

Izvor: Blic, 09.Maj.2018

Grčka policija je spasla 50 imigranata koje su dvojica Pakistanaca držala kao taoce u severnoj Grčkoj i od njihovih porodica iznuđivali novac. Kako je navela policija, mnogi muškarci su bili u lošem psihičkom stanju, a davano im je malo hrane i vode.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.