Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 17:48

Grci tvrde: Garsija preskup za AEK

Šansa da atinski klub plati cenu od 1.500.000 evra je navodno – jedna u milion

Odlazak Matea Garsije iz Crvene zvezde definitivno neće biti lak posao.

Uprkos izjavama generalnog direktora Zvezdana Terzića da će brzonogi Argentinac ostati u Ljutice Bogdana 1a kako bi pomogao ekipi da izbori novi plasman u Ligu šampiona, grčki mediji svakodnevno forsiraju priču o njegovom dolasku u AEK.

Međutim, svima je jasno da će to biti jako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << komplikovana operacija, zbog čega neki o ovom slučaju pišu u umerenijem tonu. Naime, tamošnji portal Sportdog, koji doduše nije tako pouzdan izvor informacija kao neki drugi mediji u zemlji, tvrdi da AEK jeste zainteresovan za Garsiju, ali navodno ”nema šanse da će atinski klub platiti Zvezdi 1.500.000 evra”. Tačnije, šanse za to su ”jedna u milion” zbog i dalje aktuelne pandemije virusa korona i umanjenih finansijskih mogućnosti Aeka.

Pomenuti sajt ipak se ogradio formulacijom da, u slučaju da je sportski direktor Aeka Ilija Ivić zaista toliko zainteresovan za Garsiju, Crvena zvezda ima određeni mehanizam za pregovore s njim. Ako je zaista tako, onda bi Crvena zvezda bila bliža tome da spusti traženu cenu za Garsiju, što se kosi sa tvrdnjama drugih grčkih medija da je njegova cena 3.000.000 evra. Podsetimo, pisalo se da je Zvezda već odbila Aris za 1.200.000 evropskih novčanica.

Zvezda čista u slučaju Garsija: Las Palmas isplaćen 65 posto

Prethodnih dana pisali smo da je Crvena zvezda isplatila 65 odsto Garsijinog obeštećenja Las Palmasu i da je ostala još jedna rata kako bi svi dugovi prema španskom klubu bili regulisani. Takođe, Zvezdan Terzić je priznao da je Zvezda Garsiju dovela za 2.200.000 evra, što je za 400.000 evra više od cene koja se prvobitno pominjala.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.