Grci sprečili atentat na Zaeva 2018.?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 21:03

Grci sprečili atentat na Zaeva 2018.?

Grčka obaveštajna služba sprečila je pokušaj atentata na premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva 2018. godine, pišu grčki mediji, a prenosi makedonska Republika na engleskom jeziku.

Kako navodi list, a pozivajući se na nepotvrđene informacije, zaveru su planirali pripadnici makedonske zajednice koji su bili besni na Zaeva zbog potpisivanja Prespanskog sporazuma, koji je predviđao promenu imena zemlje.

Sporazum je potpisan 2018. godine, a mediji nisu objavili detalje o vrsti napada koji je planiran niti o tome koliko je ozbiljna bila navodna operacija, dodaje Republika.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKUŠAN ATENTAT NA ZORANA ZAEVA: Zaveru protiv premijera planirale ove strukture u Severnoj Makedoniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021

Sve zbog potpisivanja Prespanskog sporazuma..Grčka obaveštajna služba sprečila je pokušaj atentata na premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva 2018. godine, pišu grčki mediji, a prenosi makedonska Republika na engleskom jeziku...Kako navodi list, a pozivajući se na nepotvrđene informacije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.